Secret of Black

Ezen bejegyzés során egy újabb sikeres fotózás történetét és menetét írom le Nektek. Ezúttal Fruzsiról készítettem képeket, aki egy személyes anyag elkészítésében kérte segítségemet.

  Ismeretségünk viszonylag sok éve kezdődött, amikor az akkori modell ügynöksége közvetítette ki egy webeditorial fotózására hozzám. Ma már szabadúszóként tevékenykedik, így maga gondoskodik portfóliója minőségéről és sok színűségéről.

   A smink Déri Laurának, a haj pedig Kelemen Ritának köszönhetően jött létre. A styling Rácz Barbara által, a fotózás pedig természetesen nekem köszönhetően valósult meg. A stáb tehát remekül összeállt ezen az egyébként rettentő forró napon. Az időjárás rendkívül kedvezőtlen volt olyan szempontból, hogy rég volt ennyire meleg, de ez senkinek sem szegte kedvét. Mindenki gőzerővel dolgozott a minél jobb végeredmény elérése érdekében. Idő takarékosság végett a smink és a haj egyszerre készült el, közben jó hangulatú beszélgetés vette kezdetét. Az első ruha felvételét követően pedig máris a kamera előtt láthattam Fruzsit, akinek a fotózás során számos különböző arcát fedeztük fel. Alapvetően három különböző haj, (egyenes, göndör és copfba fogott) illetve ugyanennyi smink variálásával született meg a sorozat. A ruhák különlegesek voltak és izgalmas kiegészítők is helyet kaptak a fotókon, például hosszú, fekete, latexból készült kesztyű, aminek fel- és levétele kész kaland volt.

   Végül összesen hét különböző szettben pózolt modellünk, aki aztán így írt a közös munkáról: “Köszönöm szépen minden stábtagnak ezt a jó hangulatú, professzionális fotózást. A számos alkalomból amikor szerencsém volt ilyen projectben részt venni- a külföldi utakat és fotózásokat is beleértve- ez volt az egyik kedvencem.”

   Ha Te is szeretnéd megvalósítani elképzeléseidet, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot. Te sem fogod megbánni' Kapcsolatfelvétel:

Model: Fruzsi @fruzsina__toth
Styling: Barbara Racz @raczbarbie
MUA: Laura Deri  @derilaura
Hair: Rita Kelemen  @rita.klmn.hair
Photographer: Sandor Bodogan @bodogansandor
Location: @primestudio.budapest

 

A teljes sorozatot ide kattintva nézheted meg.