Oktatás

 

Egyéni kezdő stúdió fotós képzés

 

Ahol csak Te és a modell vagytok. Nem csoportos fotós oktatás, nem kell várni, nem lóg be senki, tiéd a legjobb szög. Ha tényleg tanulni szeretnél és a fejlődés a cél, akkor ne keress tovább. A saját igényeidhez és tudásodhoz alakítom az oktatást.   

Kezdő stúdió fotós oktatás fő irányvonala:

 • Fényképezőgép beállítása műtermi körülmények közt  
 • Stúdió felszerelések megismerése, (vakuk, fényformálók, derítőlapok, állványok, egyéb kiegészítők)
 • Hogyan készüljünk fel a fotózásra
 • Kommunikáció a modellel a fotózás közben
 • Természetes fény, állandó fény és vaku fény használata portré, fél alakos és egész alakos képeknél.      Fény formálók megismerése és használata stúdióban (beauty dish, oktobox, softbox, reflektor, Stripbox, derítőernyő, áteresztőernyő). A legnagyobb hangsúlyt az oktatást alatt ez a rész kapja. Minden egyes eszközt kipróbálunk, különböző beállításokban, helyzetekben.
 • Az utolsó beállítást a tanuló rakja össze az elejétől a végéig. Ő találja ki a fényeket, rakja össze a teljes szettet, és instruálja a modellt. A végén rávilágítok az erősségekre és esetleges fejleszteni valókra.     
 • Képelemzés a készült képekből, világítások összehasonlítása.   
 • Összegzés, egyéb kérdések megválaszolása

Az oktatás alapfeltétele minimális tükörreflexes fényképezőgép ismeret. (záridő, rekesz, ISO). Ezekre nem lesz idő kitérni, csak nagy vonalakban, ami a stúdióban szükséges.  

A fényképezőgépet magadnak kell biztosítanod.

 Az oktatás időtartama szünetekkel 8 óra, kezdés reggel 9 óra.

 Az oktatás helyszíne: Budapest, Boráros tér.  

 Az oktatás díja: 60.000 Ft (bruttó, alanyi Áfa menetes), mely magában fogalja az egész napos stúdió használatot is.

 Állj össze a barátoddal, jöhettek párban is! Két fő részére az oktatás díja 90.000 Ft (bruttó, alanyi Áfa menetes)(45.000Ft /fő). Időtartama 2-3 órával hosszabb.  Az oktatást maximum 2 fővel tartom meg.

Pontos időpont egyeztetéshez 10.000 Ft foglaló utalása szükséges.

Az oktatásra saját magadnak kell szervezni a modellt. Lehet egy közeli ismerős,barát vagy barátnő. Ha profi modellt szeretnél, abban én is tudok segíteni,napi díja általában 15-20.000Ft.

 Amire szükséged lesz az oktatáson:

 • egy tükörreflexes fényképezőgép minimum egy alap objektívvel
 • jegyzetfüzet
 • innivaló
 • nyitottság és elszántság a jó képekre.  


Jelentkezéskor, küldd el a 10 legjobb képed. Milyen szinten állsz a fotózásban, és miben szeretnél fejlődni a kurzuson. Igyekszem az oktatást személyre szabni és arra fókuszálni, amire személy szerint Neked szükséged van.

Kérdés vagy kérés esetén állok szíves rendelkezésedre az alábbi elérhetőségeken.

e-mail: info@bodogansandor.hu
instagram: http://instagram.com/bodogansandor
facebook: http://www.facebook.com/bodogansandorphotography

 

 

Ízelítő a tesztfotózás világából


Ha szeretnél belelátni a stúdiófotózás világába, ha szeretnéd megnézni, hogy mi a menete egy teszt fotózásnak, akkor jelentkezz!

Gyere el és nézd meg, hogyan működik élesben egy teszt fotózás igazi modellel, sminkessel, fodrásszal és stylist jelenlétében!

 

A fotózáson csak werk képeket lesz lehetőséged készíteni, a modellről nem készíthetsz képeket. A fotózást 1 óra kozultáció követi a fotózáson történtekről, stúdiós ismeretekről, világításról, stb. Arról beszélgetünk, amire kíváncsi vagy, azt tanítom Neked, amire szükséged van. A smink és a haj elkészülte alatt, és a ruha váltások közt is van lehetőséged kérdezni tőlem a dolgok működéséről.  

 

A jelenlét ára: 10 000 Ft (bruttó, alanyi Áfa mentes), az időpont foglaláshoz 5 000 Ft foglaló beérkezése szükséges.  

Az időpont kiválasztásánál alkalmazkodnod kell az általam már leszervezett teszt fotózáshoz. Kérésedre küldök 1-2 dátumot, melyek közül tudsz választani. 

Egy alkalommal csak egy embert tudok fogadni!

 
Megosztás: