Blog

Vibrant Contrast

 

   Újabb rendhagyó fotózásról számolhatok be Nektek. A soron következő editorial érdekessége, hogy egy szabad téren felállított ‘stúdióban’ végeztük el a munkálatokat. A cél szándékosan az volt, hogy a határokat feszegessük, átvitt és szó szerinti értelemben is. Ez a fotókon is visszaköszön és néhol a fekete háttér mellett a természetes napfény, illetve a zöld fák levelei is szerepet kapnak. 

   A fotózás jelentőségét az is fokozza, hogy elismert magyar tervezők 2018-as őszi-téli alkotásai voltak porondon. Törekedtünk arra, hogy minél extrémebb ruhák legyenek megörökítve a fotózás során, azt hiszem mindenki el tudja dönteni, hogy ez sikerült-e. Kétségtelenül hazánk olyan elsőrangú designereinek köszönhetjük meg a képen szereplő ruhákat, mint Je Suis Belle, Kata Szegedi, Romani Design és a Nubu. A sorozatban látható Richard a Wam Models férfi modellje, haja és sminkje Takács Brigitta keze munkáját dicséri, a styling Csalár Bencének köszönhetően jött létre, az asszisztensek csapatát pedig Esztári Maja, Bíró Anett és Annabella Nagy alkották. A fotós természetesen ezúttal is én voltam.

Stáb:

Styling: Csalár Bence

Asszisztensek: Esztári Maja, Bíró Anett, Annabella Nagy

Modell: Richard (Wam Models)

Haj & smink: Takács Brigitta

A fotózás képei ide kattintva érhető el:

Kapcsolódó képek
page_modul: blog
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.