Blog

Nyírbátori Szépség

   Egy hozzám közel álló fotózásról szeretnék beszámolni Nektek. Ennek az az egyszerű, mégis nekem fontos oka van, hogy egy olyan profi, szabadúszó modellnek lehettem segítségére abban, hogy új teszt fotókkal gazdagíthassa modell könyvét, aki szülővárosomból Nyírbátorból származik. Így nagyon könnyű rögtön összhangba kerülni a modellel, akit egyébként Eszternek hívnak, erre a kölcsönös szimpátiára nagy szükség van egy tesztfotózás során. A képek elkészültéhez hozzájárult Kaposi Judit, aki a ruhákért felelt, Deri Laura, aki a sminket alkotta meg és Militaru Vivien, aki a haj elkészítésével járult hozzá aközös munkához.

 Ezek a tesztfotók azért fontosak, mert, megmutatja a modell különböző arcait, illetve hogy mit lehet kihozni belőle, hogyan mutat a fényképező lencséin keresztül. Így a megrendelő számára, aki együtt szeretne dolgozni vele, nem ‘zsákba macska’, hogy mit várhat az adott lánytól. Távol-Keleten nagyon szeretik a világos hajú modelleket, úgyhogy Eszternek valószínűleg könnyű lesz meghódítani azt térséget is.

    A fotózás stílusát tekintve a klasszikus elemeket vetettem be. A fehéringes és a kabátos szettekkel, az összefogott hajjal párosítva egy visszafogottabb képet kapunk. A kiengedett, hullámos haj, a csipkével és egy kis comb villantással egy érzékibb oldalát mutatja meg.

   A fotózás végén egy kis mókázás sem maradhatott el, ami egy négyes kép montázson megmutatta, hogy milyen életvidám és belevaló modellel is van dolgom, ez szintén fontos egy megrendelő szempontjából, hisz rengeteg munkára boldog és mosolygós lányokat szeretnének alkalmazni.



Az Eszterről készült teszt fotó sorozatot ide kattintva nézheted meg. 



Stáb:

Modell: Eszter @ estelle.toth

Stylist: Kaposi Judit @ jkaposistyle

Smink:  Deri Laura @ derilaura

Haj: Militaru Vivien @vivienmilitaru

Kapcsolódó képek
page_modul: blog
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.