Esküvői dekoráció – Esküvő Classic magazin

2013.01.31.

Az Esküvő Classic magazin számára különleges esküvői dekorációt fotóztam. A kellékek megálmodója és kivitelezője a MelAni kreatív volt, akik ugyan most esküvői dekorációt készítettek, de szívesen segítenek más jellegű összejövetelek egyedivé tételében. A képeimmel illusztrált írást tehát az Esküvő Classic magazinban láthatjátok, de aki szereti a szép dekorációkat, ide kattintva is megnézheti a képeket.

eskuvo-classicdekor.jpg


Tovább »

 

Barocco Haute Couture Show - Hecendorfer Tímea

2013.01.16.

 

Hecendorfer Tímea nevével már többször is találkozhattatok a blogban. A tavaly novemberi Budapest Fashion Week egyik bemutatóján az ő ruhái is láthatók voltak. A bemutató előtt fotósorozat készült a modellekről, és a Hecendorfer Tímea által tervezett és készített különleges ruhákról, a fotózásnak, ahogy a divatbemutatónak is, az Akvárium Klub adott otthont. A modellek Emilie Lacaze,  Gémes Krisztina és Gémes Henrietta Anna, Kövesdi Norbert,  Krasznár Zsolt,  Leila Jomran, Petőcz Orsolya, Phung Minh Hanh, Pintér Vivien és Tokodi DannyElle László voltak. Sminkjüket és frizurájukat Candy Szandy, Hidasi Balázs és Sánta Zoltán Krisztián készítették. A modellek különleges kesztyűket viseltek Nojsa Design jóvoltából. A bemutató előtt készült képeket ide kattintva nézetitek meg, a divatbemutató 3. napjának képeit pedig itt találjátok.

 

hecendorfer.jpg


Tovább »

 

Hippsy Fall/Winter 2012-2013 fotózás

2013.01.15.

 

A Hippsy derékmelegítőit és téli ruhadarabjait a stúdión kívül két helyszínen fotóztuk. A nap első részében a Minyon bár adott helyet csapatunknak, a lányok még  koktélokat is kaptak a fotózás vége felé. Délután a Gellért-hegy lábához mentünk, a hideg miatt itt csak néhány kép készült. A Minyon bár még nem volt nyitva a vendégek számára, amikor ott jártunk, a Gellért-hegyet viszont nem zárták le a kedvünkért,  úgyhogy elég sok nézőnk akadt, turista látványosság lett belőlünk. A fotózásról egy werk videó is készült, így a kulisszák mögé is bepillantást nyerhettek : ) A képeket pedig itt nézhetitek meg.

 

hippsyfw2.jpg

 


Tovább »

 

Dallas óriásplakát és naptár fotózás

2013.01.09.

 

Nyár  végén fotóztam a Dallas benzinkutaknak. A felkérés óriásplakát fotózásra, és 2013-as naptár fotóinak elkészítésére érkezett. Az óriásplakát fotózás stúdióban történt, a naptár fotózás pedig a III. kerületi Dallas étteremben és benzinkúton. Négy lánnyal dolgoztunk együtt, volt aki még nem modellkedett korábban, úgyhogy most kamatoztathattam a modell fotózás során szerzett tapasztalatomat. Az elkészült naptárakat a benzinkutakon és az éttermekben vásárolhatjátok meg.

A képeket a linkre kattintva nézhetitek meg.

 

dallas.jpg


Tovább »

 

Judit és Tamás családi fotózása

2013.01.08.

Tamás és Judit már jártak nálam korábban. Készültek kismama fotók, amikor az első babájukat várták, majd később babafotók is, amikor megszületett Zsombor.  Judit ismét babát vár, és ezt most is szerették volna megörökíteni. Természetesen ez alkalommal is készültek képek Zsomborról, úgyhogy a kismama fotózást összekötöttük a gyermek fotózással, és persze családi képek is születtek.

 

A képeket ide kattintva láthatjátok.

 

img9063a.jpg


Tovább »

 

Budapest Fashion Week

2012.12.06.

November 19 és 21. között az Akváriumban rendezték meg a három napos Budapest Fahion Weeket. Kedden más elfoglaltságom volt, de hétfőn és szerdán részt vettem a divatbemutatókon. Szerdán nem csak a divatbemutatót fotóztam, asszisztensemmel már délelőtt kimentünk a helyszínre. Megbeszéltük ugyanis az egyik  tervezővel, Hecendorfer Tímeával, hogy a bemutatók előtt lefotózom a ruhákat. Nagy készülődés volt, mire odaértünk, brutális frizurák készültek a modelleknek, akik most nem csak lányok voltak, hanem fiúk is. Sánta Zoltán Krisztián volt a fodrász, drótvázakat és póthajat is használt, a képeken majd megláthatjátok, miért is.

Az első nap képeit ide kattinva nézhetitek meg, Peter Mero, ESZKA, Vanda Vadler, Tsoogo, BP Clothing, Kenguru ruhák kerültek bemutatásra.
A harmadik napon  P.T. - Woman, Hardejewicz Hardy, Art On Me, Hecendorfer Tímea & Noysa Design, Novák Kinga, Puss Puss darabokat mutattak be, a képeket itt találjátok.
Werk képek is készültek nap közben, ezeket ide kattintva tekinthetitek meg.

 

20121206fashion-week.jpg


Tovább »

 

A hajban összenőtt testvérpár

2012.12.06.

A Kenau Reeves-féle  Drakula film sziámi ikrei ihlették Hecendorfer Tímeát a hajban összenőtt testvérpár ruháinak tervezésekor, és a téma megálmodásakor. Krasznár Zsolt készítette a frizurákat, így téve teljessé a megálmodott képet. Érdekes volt úgy fotózni a két lányt, hogy az "összenőtt" hajuktól nem nagyon tudtak mozogni, de mi mégis véghez vittük a lehetetlent :) A cél a borzongás lett volna, mindenki döntse el maga, hogy a képeket nézve milyen érzése támad.

A képeket itt találjátok.

 

20121206ikrek.jpg

 


Tovább »

 

Poledance és burlesque - Molnár Niki fotózása

2012.12.06.

Pirner Almával és tanítványaival már több alkalommal dolgoztam együtt a burlesque tanfolyamok során, így kerültem kapcsolatba a Poledance versennyel is. A 2012-es Miss Poledance Hungary nyertesének egyik díja az általam felajánlott fotózás volt. Az első helyezett Molnár Nikolett lett, aki ezen kívül két különdíjat is kapott: a legjobb jelmez és az év előadója különdíjat. Niki néhány éve foglalkozik rúdtánccal, és trénerként  is találkozhatunk vele a Pirner Alma által vezetett Dollhouse tánciskolában.

Ha már rúdtánc volt az alap, Niki fotózásánál nem szakadtunk el nagyon a témától, burlesque stílusú fotózásának helyszíne a Cotton Club volt. A képeket a linkre kattintva nézhetitek meg.

 

20121206burlesqueok.jpg


Tovább »

 

Marie Claire Fashion Days 2012 - VAM Design Center

2012.10.10.

A Marie Claire Fashion Days első napján volt szerencsém részt venni, a zártkörű rendezvényen mutatták be a hazai divattervezők új kollekcióikat. Nagyszerű hangulata volt az egész rendezvénynek, a divatbemutató különlegessége egy mennyezethez erősített lebegő kifutó volt. A VAM Desig Center elég nagy számú ember befogadására képes, és még így is tömve volt minden. A kollekciók egyes darabjait hírességek mutatták be, így ott volt Görög Zita, akin Ann Thuan ruháját láthattuk, D. Tóth Kriszta Dora Abodi ruhában, Szekeres Nóra pedig Nora Sarman ruhában vonult fel. A kifutón ezek mellett természetesen láthattuk még Daniel Benus férfi kollekcióját, és Dora Mojzes, Kata Szegedi, Kepp Showroom, Konsanszky, Nubu, Use Unused darabokat is. A divatbemutatóról készül fotókat itt nézhetitek meg.

 

20121010marie-claire-fashion-days.jpg


Tovább »

 

Corina Fashion divatfotózás

2012.10.10.

Egy bauxitbányában tartottuk a Corina Fashion fehérneműk és fürdőruhák fotózását. A két modell nem fázott, hiszen akkor még jó idő volt, viszont időnként meg kellett küzdeniük azért, hogy jó képek készülhessenek. Nem túl kellemes apró bugyiban a köveken üldögélni, dehát ez egy ilyen szakma :) Két modellünk volt tehát, Polgár Judit a bikiniket mutatta be hagyományosabb, Luca pedig a fehérneműket kicsit extrémebb stílusban.
 
Eleinte mi birtokolhattuk az egész terepet, aztán a délután folyamán lassan felbukkantak a kirándulók is, akiknek persze azonnal felkeltették érdeklődésüket a nem kimondottan túlöltözött lányok. Összeszokott csapat dolgozott együtt, így a megszokott jó hangulatban telt a fotózás, volt tócsában labdaúsztatás, meg egy kis autófotózás is.
 
Polgár Judit fotóit és a bikiniket itt nézhetitek meg, a Lucáról készül fehérneműs divatfotókat pedig itt.

 

20121010corinajuditjo.jpg       20121010corinaluca.jpg


Tovább »